martes, 8 de diciembre de 2009

Error


Crec que ha sigut un error la creació d'aquest blog. Pareix que la gent te por d'alguna cosa i "deixa" de parlar-me al no saber com tratar-me, no els culpe, jo tampoc sabria. I jo al saber que lligen el meu blog tampoc se que dir... Cada cop me distancie més i més i caic en un pou del que no puc escapar. Tal volta siga aquesta l'ultima entrada que publique.

3 comentarios:

teresa dijo...

Em fa l'efecte que el teu bloc és fruit de la voluntat de canviar la teua situació i això és molt positiu. Totes les coses xicotetes que estàs fent per canviar, encara que ara no ho veges, acabaran donant resultats.

No sé exactament que t'ha passat amb la gent que ha llegit el bloc. Intenta no distanciar-te tant, pel que he vist al teu bloc, tens gent molt bonica al teu costat. Encara que de vegades siga difícil entendre que et passa, crec que intenten donar-te suport. Per cert, vas anar a la bicifestació?

El que tenen els blocs és que són públics, són instruments de comunicació. Si no vols que ho llegisca ningú, potser serà millor fer un diari, hahaha.

Nador Jordà dijo...

No crec que degues deixar d'escriure aquest blog ja que es la unica manera que tenim alguns de coneixer-te millor i de saber que es allò que penses o allò que sents... Si realment ccreus que t'estas distanciant de la gent deuries o dirliu ( ja que si et refereixes a mi per exemple no me'n he adonat) o intentar fer alguna cossa per possar-li un remei

Anónimo dijo...

eres una joieta Pablo...una joietaaa....
lo mal deixa mal gust a la boca...i ho soportem, saps per què? perque lo dolç, és tan dolç...que val la pena viure.
hi ha molta misèria, i molta gent miserable, però anem a fer el món nostre...encara que siga acostant-li-lo a qui tenim més aprop. la millor recompensa, la més dolça es poder fer somriure i compartir açò...i jo intueisc que tú me faries riure...m´entens? jo segur que a tu també!
ànim!
seguiré el teu blogg, sense cap por