miércoles, 20 de enero de 2010

Sentint-me idiota, brut i utilitzat


Feia temps que no me sentia d'aquesta manera amb tanta intensitat. Hui man enganyat, utilitzat i jugat amb els meus sentiment sense cap tipus d'escrúpols. De vegades se'm creuen els cables i pense que tot el món es com jo, i de sobte, quant òbric els ulls i me n'adone que he sigut víctima de gent egoista i que sols pensa en si mateixa i en el seu benefici propi, comence a pensar en lo imbècil que he sigut i m'afone en un mar de pensaments... Entre ells esta el de si algun dia trobaré algú en qui confiar plenament, algú a qui no li calga una excusa per que vulga estar en mi, gent amb la que ajudar-se mútuament.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Es pot saber que t'ha passat??

Si vols em dónes més informació i ho comentem poc a poc...

Santos no pots afonar-te a les primeres de canvi quan reps un colp dur en el teu día a día, hi ha que alçar-se i tirar avant...

S.Baixauli

Anónimo dijo...

Quizá la mayor equivocación acerca de la soledad es que cada cual va por el mundo creyendo ser el único que la padece.

Anónimo dijo...

No sóc la persona més indicada per aconsellar-te peque a mi em passa igual. De vegades quan crec confiar en algu....

Però no vuic que et passe igual, no et conec molt però del poc que et conec crec que eres una gran persona i que vals molt.

No sigues aixi amb tu mateix i deixa a les persones que te volen ajudar que t'ajuden.

victoria.n.v.

alejandro dijo...

Santos, existen dos tipos de amigos:
Tus amigos, y gente con la que te juntas.
Deja que tus amigos de verdad te ayuden, no te undas en la soledad por que sabes que no estas solo, que eres uno mas de nosotros.
Y de la gente con quien te juntas, como dice un amigo mio "no te fies ni de tu padre" por que sabes que encuanto te confies te pegaran una puñalada por la espalda, y no solo a ti, a mi me lo han echo muchas veces, y al principio, como un imbecil volvia a confiar en ellos, hasta que te das cuenta; i si, si quieres puedes seguir juntadote con ellos, pero no confies en ellos.
Y tu seguro que sabras diferenciar entre estos dos tipos de amigos.