miércoles, 21 de abril de 2010

"Et Vullc"


Dues paraules que poden significar-ho tot o no dir absolutament res. Hui en dia la majoria de la gent les utilitza a la lleugera com si digueren hola o adeu, sense sentirles, sense importar-los si la persona a qui van dirigides se les agafara al peu de la lletra...

Normalment, quan algú sent de deveres l'amor, amaga la veritat en un raco per por a que s'acabe la seua relació, limitant-se a mantindre un vincul d'amistat e intentant fer tot el possible per que la persona estimada siga feliç, encara que es tinga que consumir en l'intent, encara que haja de deixar-la perque segueixca el seu propi camí.

Per tant aquesta entrada es quedara amagada aci, en aques petit raco de la xarxa tota sola, i desijant al mateix temps que la veja tot el món i que no la veja ningú.

3 comentarios:

Kike Pérez Colomer dijo...

no se quí te més pecat... qui la gasta a la lleugera o qui l'amaga sentint-la de tot cor...

Anónimo dijo...

Crec que deuries fer el pas, siga per a bo o per a mal. Mai se saps si seras correspongut, pero si et quedes en l'intent encara ho sabras menys.

amelie.

alejandro dijo...

Debes de dar el paso, si no lo haces te consumiras por dentro y nunca sabras su decision y eso deja marca para tiempo.
En cambio si se lo dices, puede que te diga que no, y te dolera bastante, pero ese dolor no te consumira como si no se lo dices i no te dejara tanta huella.
Tambien puede que te diga que se lo pensara, y eso es bueno, por que almenos ya sabe lo que sientes por ella y intentara conocerte mas afondo, bueno para ti por que si te conoce bien dudo que te diga que no.
Y la otra opcion ya la sabes.

Pero te digo por experiencia que es mejor soltarlo todo.