domingo, 5 de diciembre de 2010

Fracassat

 
   Me vaig tirar a llançar i ningú va poder fer res per evitar-ho. Jo era un xic treballador, estudiós, alegre, intel·ligent, divertit, generós e innocent... Ara sóc el que la societat sempre a volgut que fora, un inadaptat social que creu que no té futur; i estic al lloc on sempre a volgut que estiguera, un lloc obscur i apartat, creat per a que no puga fer mal a ningú.

Vaig caure en la seua trampa. Poc a poc vaig anar interioritzant totes eixes mentides, totes eixes ganivetades que anaven clavant-se en la meua autoestima degradant-la fins al seu estat actual. Cada volta més trist, més callat, més tímid, més reprimit, més insocial, més inbécil, més inútil. . . cada volta me senc més i més merda; i l'olor és tan intensa, tan repugnant, que'm dona arcades. L'unic que vull és desapareixer, deixar de sofrir, sentir-me en pau.
 

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Si deberes et sents així tens un greu problema, existeixen els metges, però apart de això també estàn els teus amics que gràcies i tot encara tens bons amics que t'aprecien, i gent a la cual no te vols acostar que estaria dispos-ta a ajudar-te.


FLOR.

Kike Pérez Colomer dijo...

sí, ningú va poder fer res per evitar-ho, però no perquè no ho varem intentar

la societat no ha volgut que fores com eres, si no tu

com sempre, tirant-li la culpa als demés

la societat és cruel, però no ens obliga a res que no vullguem fer o ser

menos mal que dius que "creus" que no tens futur... al menys deixes una porta oberta al que pots arribar a ser, però recorda, el temps passa i ja et vaig dir fa molts anys que l'arrepentiment és una cosa mooooolt mala...

imbècil? tots som imbècils depenent de com ho mirem...

inútil? això t'ho has buscat tu soletes deixant que t'ho fagen tot (i encara ho segueixes fent)

au cacau ens vegem este cap de setmana?

Moni dijo...

La societat és complicada, cruel, moltes voltes; el sistema educatiu no funciona del tot bé. Però no crec que ningú haja volgut mai que tu et sentas així. Ningú pensa que sigues un merda, ni un inútil, ni un imbècil, ni trist, ni... res de tot que tu penses que ets. Jo no crec que sigues eixes coses (sí estàs trist). Sí crec que ets valent per escriure el que sents davant de tots. Però deuries ser-ho també per a enfrontar-te als teus dimonis, als teus pors. Has de trencar este cercle viciós on estàs, JA. Vales molt. Vull vore't feliç, d'una vegada. Crec que, encara que no els conec, molta més gent de la que tu creus, t'estima, i te recolza. I Kike té rao: la culpa no és sempre de la resta del món, hem de responsabilitzar-nos del que som; serà l'única manera que pugues eixir de la tristor.
Ànim!! A vore si t'ajuda un abraç!!!!

Anónimo dijo...

penses amb tu mateix i això no és bo!!! no et deixes dur per els teus sentiments, ni li contes a ningú el que et passa realment. Trobe que quan una persona et dona la mà per a ajudar-te noo et confies massa i això en un primer moment està molt bé però sino deixes de tancar-te a coneixer a algú...no hi haurà remei.

per cert, el olor a merda no eres tu si no la societat que cada volta és molt pitjor i més envejosa.

tingues paciencia i obri les teues portes als demes.

JANE

Anónimo dijo...

Estic molt sorpresa per aquestos comentaris i reflexions teues. Mai esperava que et sentires així, i mira que vam fer coses per ajudar-te i vam estar preguntant què és allò que et pasava. He admirat i admire la teua intel·ligència. Eres brillant als estudis, però si t'obrires als demés també podries demostrar que ets una gran persona.

Espere que estigues millor i que deixes de pensar que ets un fracassat, així com també espere que comences a valorar-te a tu mateix i a les persones que t'envolten perquè t'aprecien.

Molta sort i ànims :)

Santos dijo...

Llibertat d'elecció... curiós concepte. Una vegada acceptes que la gent té eleccions individuals i és lliures d'escollir-les significa sense ser influenciades; i això no ho puc entendre en absolut. Estem influenciats en totes les nostres eleccions ja siga per la cultura, les lleis, els nostres pares, amics, valors predominants, publicitat, religió... inclús per aquestes línies que estic escriguent. Per tant, la "llibertat" d'elecció no existeix com l'enten la majoria de la gent. És un concepte perillós que et desinforma al negar la influència de l'entorn i per tant de la mateixa causa del problema; cosa que impedeix la seua solució.

Els assassins no naixen assassins, la gent no naix racista, ni masclista, ni homòfoba. Les tasses de depressió i de suicidi estan augmentant de forma alarmant en el món occidental. No podem culpar a la gent per estar malalta, ni per ser masclista, racista o del PP. Està ben clar que l'entorn té un paper bén inportant; i el fet de negar-ho, és afirmar que el sistema, la societat, funciona la mar de bé i que no hem de cambiar-lo ni fer res al respecte.

http://www.consumer.es/web/es/salud/psicologia/2007/10/11/170503.php